Akcija „Kolor medije”: Zaposleni pomažu starijima

34
Foto: printscreen/communications.rs

Kompanija „Color media communications“ organizovala je pomoć za najstarije građane Novog Sada zbog vanredne situacije. Tim povodom otvorene su dve telefonske linije.

S obzirom na to da je kompanija „Kolor medija komjunikejšns” odložila sve konferencije i festivale, koji je trebalo da budu održani u martu i aprilu, za maj, deo zaposlenih neće imati previše obaveza u naredna dva meseca.

Zbog toga je ta kompanija pokrenula inicijativu da zaposleni pomažu starijim sugrađanima prilikom nabavke namirnica i drugih poslova. Svi građani Novog Sada stariji od 60 godina, kojima je potrebna pomoć prilikom nabavke osnovnih namirnica, plaćanja računa, šetnje kućnih ljubimaca i drugih poslova koje treba da obave izvan stanova i kuća, mogu se javiti na telefon 472-05-12 svakim radnim danom od 9 do 17 sati.

– Smatram da je važno da u ovakvim situacijama pokažemo solidarnost s onima kojima je najteže, a to su svakako naši stariji sugrađani – kazao je direktor kompanije „Kolor medija komjunikejšns” Robert Čoban, i pojasnio da zaposleni u toj kompaniji sticajem okolnosti neće imati redovne angažmane oko organizacije konferencija i festivala pa je doneta odluka da se pomogne sugrađanima dok traje vanredno stanje.

On je pozvao sve prijatelje kompanije i građane koji žele da pomognu da se jave na navedeni broj telefona.