Vulin: Tadić omogućio stranim tajkunima i dilerima da opljačkaju Srbiju

9

Predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin burno je reagovao povodom izjave bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića da je Srbija „generator“ kriminala u regionu.

– Teško je naći i jednog bivšeg predsednika neke strane zemlje koji svoju zemlju mrzi kao što Boris Tadić mrzi Srbiju.

Srbija je sve svoje najveće neuspehe, poraze i lomove doživela upravo za vreme vlasti dosovskih lopuža na čelu sa Borisom Tadićem.

Tadić je za vreme svog mandata Srbiju pretvorio u privatnu državu o kojoj su odlučivali tajkuni, narko-dileri i stranci- naveo je lider PS-a Vulin.

Vulin ističe da je Tadiću svaka zemlja u regionu bolja i draža od Srbije i dodaje da je Tadić omogućio stranim tajkunima i dilerima da opljačkaju Srbiju.

– Lažovčina Tadić tvrdi da je Srbija generator kriminala u regionu, a upravo je Tadić taj koji je omogućio hrvatskim tajkunima i crnogorskim dilerima da stvore imperije u Srbiji.

Dok se Tadić izvinjavao Hrvatima na Brionima i dok je gubio Kosovo i Metohiju iz Rumunije, Srbiju su pljačkali i pustošili razni tajkuni- poručio je Vulin.

Vulin podseća da je Tadić Srbiju odveo u bankrot, da je sproveo pljačkašku privatizaciju i da je 400 hiljada radnika ostavio na ulici, ali da je Srbija uspela da se oslobodi i oporavi od Tadićevog kriminala.

-Tadić je Srbiju 2012. godine uveo u bankrot, ali je Srbija imala dovoljno snage da se oslobodi najgoreg predsednika u njenoj istoriji- zaključuje Aleksandar Vulin lider PS-a.