Humanitarna limunada za pomoć deci oboleloj od raka

12

Velika dela malih ljudi, nekoliko devojčica i dečaka odlučili su da stanovnicima i prolaznicima novosadskog naselja Liman ponude limunadu i đumbirladu, u zamenu za novčana sredstva koje oni uplaćuju Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka.

Štand sa limunadom i đumbirladom, kafa u termosu, kakao, kolačići, sok od nane, „hladan“ čaj…, bio je deo današnje ponude na Limanu 3 kod Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“, gde se svakog dana okupljaju drugari i drugarice koji su odlučili da ovog leta malim koracima učine ovaj svet malo boljim i humanijim mestom i podsete sve nas da kada se male ruke ujedine nastaju velika dela.

Jednoglasno je dogovoreno da će se sva sakupljena novčana sredstva na „Nurdorovom štandu“ uplaćivati upravo Nacionalnom udruženju dece obolele od raka, odnosno njihovim drugarima – malim velikim herojima.

Prolaznici, komšije i roditelji kažu da im je u ovim toplim danima limunada i đumbirlada sa „Nurdor štanda“ pored okrepljenja donela i veliku motivaciju da tim malim gestom svakodnevno učine jedno dobro delo.

Ukoliko još uvek niste svakog dana čekaju vas osveženja na štandu, uz sve mere zaštite od korona virusa, na Limanu 3 kod osnovne škole Žarko Zrenjanin od 16:30, pa do večernjih časova.