NIS svečano otvorila najsavremeniji Trening centar u regionu

147
Elemir, 4. septembra 2019. - Kompanija NIS danas je u Elemiru svecano otvorila najsavremeniji Trening centar u regionu za obuku radnika u oblasti proizvodnje nafte i gasa. Rec je o jedinstvenom kompleksu opremljenom modernom opremom u kome se obuka izvodi u realnim uslovima, sa mogucnoscu simulacije svih zadataka sa kojima se naftasi susrecu u procesu proizvodnje, pripreme i otpreme nafte i gasa. FOTO TANJUG/ TANJA VALIC/ bk

Kompanija NIS danas je u Elemiru svečano otvorila najsavremeniji Trening centar u regionu za obuku radnika u oblasti proizvodnje nafte i gasa.

Reč je o jedinstvenom kompleksu opremljenom modernom opremom u kome se obuka izvodi u realnim uslovima, sa mogućnošću simulacije svih zadataka sa kojima se naftaši susreću u procesu proizvodnje, pripreme i otpreme nafte i gasa.

Pored toga što je u planu da obuku i edukaciju u našem trening centru završavaju zaposleni, budući zaposleni, u planu je da obuku prolaze učenici srednjih škola i studenti fakulteta sa kojima imamo saradnju”, rekao je direktor proizvodnog departmana NIS-a Srđan Dragišić.