Dunav Televizija najoštrije osuđuje pretnje glavnom uredniku Informera

133

Dunav Televizija najoštrije osuđuje novi fašistički ispad Boška Obradovića koji sada otvoreno preti hapšenjem glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću.

U poslednjih nekoliko meseci predstavnici tzv. opozicije se ne zaustavljaju u svojim pretnjama novinarima i predstavnicima medija. Samo pomeraju granice u nasilju.

Nedopustivo je da nakon što su Obradovićeve, Đilasove, Jeremićeve i Lutovčeve siledžije tukle novinarke Pinka, pretili novinarki i direktorki Studija B, upadali sa motornim testerama u RTS, sada isti oni kroz „usta“ Boška Obradovića žele da hapse i zatvaraju sve one koji rade svoj posao i pošteno pišu, kada se njima nešto ne sviđa.

Svakodnevni ispadi, pretnje, vulgarnosti, nasilje,pretnje linčom već su postali prepoznatljiv stil i izgleda jedini pravi politički plan tzv. opozicije i njihovih lidera koji zavučeni u svoje vile, skupocene stanove u Srbiji, u NJujorku,po belom svetu, po najskupljim restoranima sede i smišljaju ovakve gadosti.

Više je nemoguće pravdati Boška Obradovića, s obzirom na ono što govori i radi. Logično je da tajkun Đilas svog potrčka Obradovića ne samo brani, nego i motiviše i nagrađuje, pošto je njihova politička ideja svedena samo na linč, progon, nasilje, fašističke ispade i prostakluke, a simbol vešala. Kao i Jeremića, Lutovca, Trifunovića..

Za razliku od njih mi se nećemo bojati da ukažemo na ovakve pretnje Boška Obradovića koji je inače poznat kao i njegov šef Dragan Đilas bezbednosim organima države kao osobe koje ne prezaju od porodičnog i političkog nasilja.

Da li ćemo mi, kao novinari koji staju uz struku i kolege i dignu glas protiv ovakvih pretnji postati meta prostačkih napada i pretnji Đilasovog potrčka Boška Obradovića,Đilasa, Lutovca i ostalih opozicionih lidera?

Vreme je da svi konačno kažemo ne nasilju,pretnjama i napadima na novinare.
Ako se ništa ne preduzme, ostaje samo još jedno pitanje, ko je od nas sledeći?

Dunav Televizija