SNS reagovao zbog fašističkih pretnji Boška Obradovića upućenih Draganu J.Vučičeviću

128

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov :

To je Srbija kakvu fašista Obradović sanja, to je Srbija kakvu bi, po njegovim rečima, želeli i Đilas, Lutovac i Jeremić, ali je takvu nikada neće videti!

Jer, kao što je narod u Srbiji prezirao njegovog političkog idola, fašistu Dimitrija LJotića, tako danas prezire njega i nikada mu neće dozvoliti da Srbiju pretvori u fašistički brlog u kome će on batinama i zatvorom rešavati pitanje nepodobnih medija, da bi Đilas i Jeremić mogli u tišini da kradu i otimaju.

A što se Aleksandra Vučića tiče i toga ko se koga plaši i ko od koga beži, najbolje pokazuje to što su junačine Obradović, Đilas, Lutovac i Jeremić i od izbora pobegli, samo da se ne bi suočili sa Vučićem.

Goran Vesić član Predsedništva SNS :

Naučili smo već da fašista Boško Obradović preti Aleksandru Vučiću, njegovoj porodici i saradnicima. Danas je Obradović proširio repertoar pretnji na Dragana Vučićevića i druge slobodne i nezavisne medije.

Mene takvo ponašanje ne čudi jer kada neko može da upada sa motornom testerom u RTS i preti novinarima može da pomisli da može i da hapsi novinare. U Đilasovom i Šolakovom političkom Diznilendu za smenjivanje Vučića ovaj bahati fašista služi upravo da preti novinarima koji ne rade kako Đilas i Šolak misle da treba. Uskoro će početi da preti i ubistvima jer su mu šefovi malo nervozni.

Ali nije fašista Obradović jedini u Đilas – Šolak koaliciji koji je nasilnik. NJegov šef Dragan Đilas vređa policajce na ulici, preti im otkazima, napada studente na ulici koji pokušaju nešto da ga pitaju…

Tako ova nasilnička koalicija gubitnika pojačana medijskim milionerom Šolakom planira da preuzme vlast u Srbiji na silu, uz nasilje i pretnje. U tome im smetaju svi. Od novinara koji nisu pod njihovom kontrolom, do onih koji pitaju otkud SBB monopol na tržištu pa do građana koji ne žele da glasaju za njih.

I sve znaju Đilas, Šolak i Obradović – i koga će da uhapse, i koga će da prebiju, samo ne znaju kako će da izađu na izbore gde se jedino osvaja vlast. A za te izbore nemaju ni program, ni glasače. Zato beže od izbora kao đavo od krsta i žive u svojoj virtuelnoj stvarnosti.

Vladimir Orlić član Predsedništva SNS :

Đilasov, Jeremićev, Dveraški i DS-ov “savez” danas svoju nakaznu “politiku” saopštava isključivo kroz usta svog vrhovnog ideologa Boška Obradovića. Obradoviću je pripala čast da određuje “vrednosti” kompletne skupine propalih vlastoljubaca u pohodu na golu vlast i novu besomučnu pljačku naroda. I Obradović ih je, sve zajedno, poveo putem “vrednosti” koje su njemu oduvek najbliže – pravo u najstrašniji fašizam koji je Srbija ikada videla.

Kroz usta ljotićevca sa dna kace, Boška Obradovića, danas čitav ovaj tajkunsko – lopovski kartel javno preti: da će zatvarati nepodobne novinare, da će im biti i sudija, i tužilac, i dželat. Da će političke protivnike, u najboljem slučaju, da proteruje iz zemlje – samo ako ih prethodno ne sačekaju dveraška vešala i motorne testere. Demokratiju će, naravno, ukinuti, jer je se kao svi pravi ljotićevci gade. Oni su u svojim mračnim umovima “viši stalež” u odnosu na narod, pa njima vlast prosto pripada, baš kao i državna kasa.

Takvu sudbinu namenili su, na prvom mestu, Aleksandru Vučiću. A potom i svima koji su podržavali njegovu politiku pristojne i uspešne Srbije, ili za nju glasali. Ali su ponovo zaboravili da se na putu ostvarenja ovih paklenih planova nalazi – ponosni narod. Onaj narod koji više ne dozvoljava da ga fašisti ugnjetavaju, deru mu kožu sa leđa i uništavaju svaku budućnost u Srbiji. Taj narod se pita, i on jasno kaže: ne treba mu nikakav Marisav Petrović u skupom odelu, kog tajkuni tapšu po ramenu dok seje mržnju svuda oko sebe. Srbija bira Aleksandra Vučića, slobodu, radost, pošten rad i budućnost, a obožavatelji zločinaca, aveti iz najmračnije prošlosti i pohlepne derikože spremne na sve – sa tom Srbijom nemaju baš ništa zajedničko.