DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ OBRATIO SE JAVNOSTI POVODOM PRETNJI HAPŠENJEM I ROBIJOM KOJE MU JE UPUTIO LIDER SZS BOŠKO OBRADOVIĆ!

93

– Sada je očigledno da Boško Obradović, Đilas, Jeremić i ostali iz SZS hoće da u Srbiju uvedu najcrnji fašizam! Ovo nikada nije bilo u Srbiji! Nikada nijedan političar nije otvoreno pretio hapšenjem nekom novinaru. I to samo zato što taj novinar misli i radi svoj posao onako kako se to tom političaru ne sviđa – rekao je Vučićević.

– Ne preti meni Obradović hapšenjem zato što sam nešto ukrao, nekoga ubio ili počinio neko drugo krivično delo. On meni, mojoj redakciji i mojoj porodici preti jer mu nije po volji uređivačka politika Informera. Danas preti, sutra će zaista i da hapsi ako mu se najodlučnije ne suprotstavimo – istakao je Vučićević koji podseća da je Boško Obradović “jako opasan čovek” čije pretnje moraju ozbiljno da se shvate.

Jedan od lidera Đilasovog Saveza za Srbiju Boško Obradović juče je na Tviteru otvoreno zapretio hapšenjem glavnom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću!

Obradović je na ovoj društvenoj mreži zapretio Vučićeviću „da mu ne gine zatvor“ kao i da je to predizborno obećanje Saveza za Srbiju?!?

Ovo je prvi put u istoriji Srbije da jedan političar, lider opozicione stranke, jednom novinaru, glavnom uredniku dnevnih novina, preti hapšenjem i robijom samo zato što se sa njim politički ne slaže.