Vučević: Novosađanima nisu potrebna lažna obećanja

125
Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević izjavio je danas da su “Novosađanima važni posao, plate, bolje škole i zdravstvo, putevi… a ne lažna obećanja (opozicije), simboli od kojih se ne može najesti, niti pokušaji političara sumnjivog morala da na ulici izazovu haos i podele narod”.

“I to su sinoć još jednom pokazali na protestu (opozicije) koji je predvodio Jeremićeva vojvođanska vedeta Bora Novaković, poznatiji u narodu kao ‘Bora Solunac’, bivši gradonačelnik iz vremena žutih lopova čije se krađe i prevare mere milijardama dinara”, naveo je u saopštenju Vučević, koji je i gradonačelnik Novo Sada.

On je postavio pitanje da “kada već izlazi pred ljude, pa makar ih bilo i manje od 70 kao sinoć u Novom Sadu, zašto Bora Solunac ne objasni u čijim džepovima je završilo četiri miliona evra od izgradnje dva novosadska bulevara, kako su lažirani radovi u porodilištu i nestalo 300 miliona dinara, zašto nije proradila plaćena kuhinja za decu u vrtićima”.

“I sada im je valjda cilj da se vrate i nastave gde su stali, pa ako im prođe. Žao mi je, gospodo, ali Srbiji danas odlično ide, bez Vas. A komplekse od uspeha Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke možete eventualno da izlečite na izborima, a ne urlanjem u mikrofon. Ali Vi se bojite izbora, jer znate da vas narod prezire”, zaključio je Vučević.