SRPSKA LISTA OSTVARILA ISTORIJSKI REZULTAT U MITROVICI! Prema prvim nezvaničnim podacima osvojili 97,98 odsto glasova!

118
Gracanica, 4. oktobra 2019. - Izlaskom na izbore Srbi na Kosovu i Metohiji treba da pokazu jedinstvo i slogu u borbi za srpske nacionalne interese i da se u juznoj srpskoj pokrajini "oseca duh drzave Srbije", isticu mestani opstine Gracanica pred vanredne parlamentarne izbore na KiM koji che biti odrzani u nedelju, 6. oktobra. Srbi juzno od Ibra kazu da ocekuju bolju buducnost posle izbora i veruju da ce Srpska lista osvojiti svih deset mandata koji su garantovani srpskoj zajednici u parlamentu u Pristini. FOTO TANJUG/ FILIP KRAINCANIC/ bg
Srpska lista je na danas održanim izborima u severnoj Mitrovici ostvarila istorijski rezultat osvojivši rekordnih 97,98% glasova od ukupnog broja izašlih birača, prvi su nezvanični rezultati.

 

Kandidati Srpske liste osvojili su svih deset mandata na KIM, a koalicija Sloboda koju predvode Rada Trajković i Nenad Rašić na svim biračkim mestima osvojili su manje od 1% glasova, kažu prve nezvanične informacije.

Prema podacima CIK Kosova, a prema podacima sa 92 posto biračkih mesta do 19 sati u Severnoj Mitrovici glasalo je 43 posto upisanih.