Vučić obilazi Toplički okrug

121

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je danas posetu Topličkom okrugu u okviru kampanje Budućnost Srbije obilaskom radova na državnom putu između Blaca i Beloljina.

Predsednika su u naselju Bela Zemlja dočekali predsednik opštine Blace Milan Ćurčić i izvođači radova. Tokom obilaska predsednik je razgovarao sa radnicima.

Svi penzioneri u Srbiji dobiche za 15 dana jednokratnu pomoch od 5.000 dinara, najavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Predsednik je tokom obraćanja gradjanima u Blacu zahvalio penzionerima sto su imali veru u državu i znali da samo teškim merama srpska ekonomija može da se dodje do spasavanja srpske privrede.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će državna firma namenske industrije otvoriti pogon u Kuršumliji za mašinsku obradu metala, za novog Lazara i Miloša.

On je to rekao obrachajući se gradjanima u Blacu, gde je danas započeo posetu Topličkom okrugu u okviru kampanje Budućnost Srbije.

Neću dozvoliti da SRB bude ponižena bilo kakvim rešenjem

Nikada neću dozvoliti nikome da ponizi Srbiju bilo kakvim rešenjem za Kosovo i Metohiju, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

„Ratovi nam nisu potrebni, potreban nam je mir, ali, nikada nikome neću dozvoliti da ponizi Srbiju nikakvim rešenjem. I lakše mi je da ja platim cenu, ali Srbija cenu poniženja i nipodaštavanja sebe nikada plaćati neće“, rekao je Vučić, u obraćanju u Blacu, gde je nastavio kampanju Budućnost Srbije.

Kuršumlija dobija fabriku namenske industrije „BS S”, Borbeni složeni sistemi, a kamen temeljac za pogon, u čiju će izgradnju biti uloženo 20 miliona evra, položen  danas u naselju Pljakovo.

Ceremoniji polaganja temeljca prisustvovali predsednik Aleksandar Vučić, ministar odbrane Aleksandar Vulin, načelnik Generalštaba Milan Mojsilović, direktor Jugoimport SDPR-a Jugoslav Petković i predsednik opštine Kuršumlija Radomir Vidić, kao i građani Kuršumliji.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima Kuršumlije na kraju posete Topličkom okrugu, u okviru kampanje “Budućnost Srbije”.

Aleksandar Vučić je rekao da je dugo čekao da dođem u Kuršumliju, jer je hteo da dođe kada se nešto uradi za taj kraj Srbije.

“Hteo sam da imam nešto da kažem, da uradimo nešto da bih mogao da se obratim, a ne samo da tražimo od Kuršumlije da brani našu zemlju. Znam da će ljudi iz Kuršumlije uvek biti uz svoju otadžbinu, ali bilo je vreme da im vratimo nešto”, rekao je Vučić.