Obradović najavio pokušaj izazivanja haosa na ulicama

114

Boško Obradović najavio pokušaj izazivanja haosa i nasilja na ulicama Beograda i objavio da će pripadnici SzS večeras ispred zgrade RTS-a dočekati predsednika Vučića koji gostuje u emisiji „Upitnik“.

Obradović je,  posle tajnog sastanka sa zamenikom pomoćnika državnog sekretara SAD i specijalnim predstavnikom za Zapadni Balkan Metjuom Palmerom u rezidenciji u Puškinovoj, na  društvenim mrežama objavio da će pripadnici SzS večeras ispred zgrade RTS dočekati predsednika Vučića koji treba da gostuje u emisiji „Upitnik“.

Navodno, građani će se „spontano“ okupiti kako bi predsednika pitali ono što RTS neće smeti,a zapravo iza svega se krije pakleni plan! Naime, bezbednosne službe došle su do saznanja da bi tokom večerašnjeg okupljanja Đilasovih i Boškovih pristalica ispred RTS, moglo da dođe i do pokušaja napada na predsednika Srbije.

Postoje i informacije da bi neko iz mase mogao i da zapuca ka predsedniku i njegovom obezbeđenju što bi bilo iskorišćeno za pokušaj izazivanja vanrednog stanja u zemlji – upozorava izvor Informera

Bezbednosne službe imaju saznanja da bi tokom okupljanja moglo da dođe i do pokušaja napada na predsednika Srbije, navodi Informer.