SNS Šabac negira povezanost sa Srpskom Desnicom

126

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Šapcu apsolutno negira bilo kakvu povezanost sa osnivanjem Srpske Desnice u ovom gradu.

„Mi kao pripadnici najveće stranke u Srbiji nemamo razloga da poput Dušana Petrovića i Nebojše Zelenovića osnivamo ili podržavamo bilo kakve  organizacije u vidu grupa građana ili inicijativa koje će nam služiti za obračun sa političkim neistomišljenicima. Dovoljno smo veliki i sposobni da najkasnije za šest meseci isključivo rezultatima izbora i poverenjem građana vidimo leđa Nebojši Zelenoviću i njegovim saradnicima“, kaže se u saopštenju.

Naprednjaci podsećaju  građane Šapca da je „Nebojša Zelenović lično ušao u svoj privatni rat sa navijačima Crvene Zvezde nakon jedne vaterpolo utakmice u Šapcu i taj sukob traje do danas uprkos njegovim bezuspešnim pokušajima da u sve to uvuče i Srpsku naprednu stranku“.

„Takođe ne zaboravite da je taj isti Nebojša Zelenović pre nepunih 15 dana da bi se dodvorio svom novom gazdi Draganu Đilasu lično prozivao Mišu Vacića i iznosio najgore optužbe na njegov račun ne računajući da će Vacić uzvratiti osnivanjem odbora u Šapcu na šta gospodin Zelenović očigledno nije računao. Samo vi gospodine Zelenoviću nastavite sa svojim obračunima kako sa navijačima tako i sa Srpskom Desnicom. Nas ne mešajte u to jer nemamo nameru da kvarimo vašu “ljubav”. Na kraju gospodine Zelenoviću ne tražite od ljudi da zaborave da ste puni ljubavi nosili jagode u Peć i sedeli pod zastavom nepriznate države Kosovo a da ste ljubav prema Srbiji dokazivali dolazeći sa testerama i fantomkama u Beograd. Ne potcenjujte inteligenciju svojih sugrađana ako ste već prokockali njihovo poverenje. I ne mislite da će zaboraviti bilo šta od gore navedenog. Tu smo da ih podsećamo svakog dana kako ste uništili i razorili šabačku privredu kao i sve širom Srbije čega ste se dotakli za vreme vaše “demokratije.“, zaključuje se u saopštenju.