Napad na stranačke prostorije SNS u Opovu: Opozicija nasiljem pokazuje nemoć

122
  • I ovaj vandalizam je samo još jedna u nizu provokacija koju sprovodi Đilasov, Jeremićev i Obradovićev savez. Oni osim mržnje, laži i uništavanja nemaju ništa drugo da ponude. Uništavanje privatne i javne svojine su jedini program nasilnika iz SzS, što je nedopustivo i za najoštriju osudu, kažu u SNS Opovo.

SNS Opovo ističe da ova interesna grupacija ne prepoznaje Skupštinu Srbije kao mesto političke borbe, već svoje aktivnosti seli na ulicu, u želji da nasiljem pokušaju da dobiju ono što nisu u stanju demokratskim sredstvima i na izborima.

U SNS Opovo ističu da njihovom Opštinskom da je njihova snaga podrška građana koju daju programu i rezultatima stranke koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić.

  • Bolja, bogatija i lepša Srbija ostaju naši ciljevi, a nadležne državne organe pozivamo da identifikuju počinioce i privedu ih pravdi, kaže se u saopštenju.

Kako saznajemo, policija je izvršila uviđaj i očekuje se da će se nakon pregleda nadzornih kamera, identifikovati počinioci i njihovi nalogodavci.