Vučićević na TV Pink : Vučiću je danas mnogo bolje, džabe su se radovali hejteri

124
Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan. J. Vučićević, gostujući u Jutarnjem programu TV Pink, rekao je da predsedniku Srbije, koji se nalazi na VMA, danas mnogo bolje

On je rekao da ima saznanja da je juče predsedniku Vučiću bilo veoma loše, posle skandalozne konferencije na štampu u Beogradu na vodi, ali i još nekih sastanaka koje je imao sa nekim međunarodnim izaslanicima.

– Uzalud se hejteri raduju po tviteru, i ovaj plan im je propao, Vučić se oseća mnogo bolje. Radovali su se, jer je jedini način da dođu na vlast da Vučića neko ubije ili da umre – rekao je Vučićević.

– Sve je to bilo osmišljeno i proračunato, da hejteri na konferenciji za štampu isprovociraju predsednika na neku neprimerenu reakciju, gurajući mu telefon pod nos. Pa gde to ima?! Šta bi se desilo da neko tako gura telefon u lice Trampu ili nekom drugom svetskom političaru – objasnio je Vučićević.

On je dodao da se sve to radi i da je cela afera „Krušik“ osmišljena kako bi se u Srbiji izazvao haos i bolivijski ili ukrajinski scenario.

– Očigledno je da Bošku Obradoviću i Draganu Đilasu upravo takav scenario odgovara, ali to se neće desiti. Ako hoće da pobede Vučića moraće da ga ubiju, ili da mu unište zdravlje i da zato umre. Ali ja sam siguran da Vučić nikad neće pobeći kao Morales ili Januković – rekao je