Koncert u okviru projekta “Učim+Znam=Vredim”

111

NOVI SAD – Koncert školskih horova i solista muzičkih škola, koji su ove godine predstavljeni na bilbordima u okviru projekta “Učim+Znam=Vredim” u Novom Sadu, koji organizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti, održaće se u Sinagogi u utorak, 19. novembra s početkom u 19 sati.
Publika će imati prilike da čuje horove osnovnih škola “Đura Daničić” i “Jovan Popović“, hor gimnazije “Jovan Jovanović Zmaj”, ženski hor i orkestar muzičke škole “Isidor Bajić“, kao i soliste osnovne muzičke škole “Josip Slavenski”.

Ovo će biti jedinstvena prilika da se na jednom mestu vide i čuju novosadski đaci, osvajači najprestižnijih domaćih i međunarodnih nagrada na muzičkim takmičenjima u godini za nama.

Svi učenici koji će učestvovati na koncertu predstavljeni su ove godine na bilbordima u kampanji “Učim+ Znam=Vredim”, čiji je cilj promocija obrazovanja i uspešnih đaka.

Koncert organizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti u saradnji sa Muzičkom omladinom Novog Sada i Omladinskom prestonicom Evrope 2019 – OPENS.

Ulaz na koncert je besplatan.