Invalidi rada dobili nove prostorije

145
Фото: Dnevnik.rs

Opštinska Organizacija invalida rada osnovana je 2016. godine, broji oko 70 članova i od pre desetak dana, udruženje je počelo sa radom u novom prostoru na adresi Paradni trg bb – prolaz u pijacu.

Kancelarija je otvorena skromnim koktelom u jutarnjim časovima u prisustvu predsednice udruženja – Mare Topić, članova Izvršnog odbora i drugih građjana koji su poželeli sretan rad. Organizacija invalida rada se bavi raznim aktivnostima, a prioritet udruženja su likovne radionice, likovne kolonije čiji su učesnici slikari iz Titela, koji su vrlo uspešni u slikanju uljem na platnu i drugim tehnikama.
– Samim postojanjem udruženja želimo članovima da pomognemo u svim aspektima, počev od pisanja paketa različitih sadržaja – plaćanje na rate, organizovanje odlazaka na izlete, druženja sa drugim organizacijama i još mnogo toga. Članovi udruženja rada, ne samo članovi nego i ostali penzioneri koji žele da se životno osigaraju mogu se osigurati kod nas u DUNAV i TRIGLAV osigaranju –rekla je predsednica Mara Topić..
Inače, Organizacija invalida rada Opštine Titel, obeležila je i Dan invalida rada uz skroman ručak za svoje članove.