Er Srbija ove godine prevezla 25 odsto više putnika nego lane

126

Nacionalni avio-prevoznik „Er Srbija”, posle rekorda u oktobru, beleži rast broja prevezenih putnika i u novembru, i to od 25 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine.

Kako je saopšteno iz „Er Srbije”, ovog meseca je već posle 20 dana nadmašen rezultat iz istog meseca lane, a prognoze su da će krajem novembra biti premašen prošlogodišnji ukupan broj prevezenih putnika.

Na linijama „Er Srbije” zabeleženo je i povećanje popunjenosti kapaciteta za prevoz putnika od devet procenata na godišnjem nivou. Time je kompanija zabeležila odličan rezultat u industriji koju karakteriše jaka i oštra konkurencija.

– Zadovoljni smo rezultatom, ali još više činjenicom da putnici odlično reaguju na našu ponudu – izjavio je direktor „Er Srbije” za komercijalu i strategiju Jirži Marek. – Pratimo dešavanja na tržištu i vodimo računa o tome da putnici uvek dobiju dobru uslugu po povoljnim cenama. Uz nove destinacije koje smo pokrenuli letos, spremamo i nova iznenađenja, što će, uveren sam, biti pravi potez i nešto što će generisati još veći rast „Er Srbije”.

Nacionalni avio-prevoznik je ove godine, uspostavljanjem direktnih letova ka čak devet novih destinacija iz Beograda i 12 iz Niša, zabeležio najsnažniju ekspanziju od kada posluje pod imenom „Er Srbija”, navodi se u saopštenju.