Predsednik Vučić: Oni snajper u mene, a ja ću vrh olovke na mapu za novu fabriku

150

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je, povodom naslovne strane NIN-a, koju je izdavač promenio posle negativnih reagovanja javnosti, da to nije prvi put da se nešto slično dešava, već da je reč o prepisivanju tabloida koji izdaje Milovan Brkić.

„Osećam se veoma dobro. Ovo nije prvi put, ovo je samo prepisano iz Tabloida, Milovana Brkića, kao i svi tekstovi, kao i kompletno delovanje političkih protivnika“, rekao je predsednik Vučić novinarima u Kragujevcu gde je otvorena kineska fabrika automobilske opreme. 

Kako je rekao, on je na meti snajpera, jer neće da plaća reket mafijašima.

„To je samo prepisivanje svih tekstova o namenskoj industriji i svemu što ste mogli u tom mafijaškom glasilu da vidite. To što je nekada bila talog politika i politika mulja neki bi danas da iznesu kao svoju zvaničnu politiku“, rekao je predsednik Vučić.

Dodao je će se sam uvek boriti i braniti pravo svakog da objavljuje šta želi, ali samo, kako kaže, protiv njega, a ne protiv drugih ljudi.

„Nemam problem sa tim. A, ja ću vrh olovke da uperim u neki deo Srbije, gde ćemo novu neku fabriku i puteve da gradimo“, rekao je predsednik.

Vučić je kazao da iza svega stoji velika nervoza njegovih političkih protivnika, jer su govorili godinama da nećemo doći na prosečnu platu od 500 evra, a uskoro će, kako je rekao, izaći rezultati koji će pokazati da već u novembru imamo platu od 500 evra.

„Kako će izaći pred ljude, kada su pet godina lagali da Vučić ne govori istinu“, zapitao je predsednik  Vučić.