Skandalozna naslovna strana lista “Danas”

392

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije najoštrije osuđuje skandaloznu naslovnu stranu “Danasa” za vikend izdanje na kojoj je ponovo snajper uperen u predsednika Aleksandra Vučića. Posle sramne naslovne strane NIN-a, ovoga puta u službi Đilasa i Saveza za Srbiju, karikaturista Koraks sebi daje za pravo da poziva na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Samo dva dana od afere NIN ovakva stvar se ponavlja i postalo je jasno da “oglas” koji Dragan Đilas naručuje u svim svojim medijima ima jedan cilj – ubiti Vučića. Svima je jasno kada u predsednika upere snajper, on odgovara novim autoputevima, fabrikama, prugama, bolnicama, a nemoćna opozicija predvođena Đilasom i propalim Savezom za Srbiju, direktno učestvuje u pozivu na linč i crtanju mete na srce predsednika Aleksandra Vučića.

Ogoljeni i nervozni, zbog bezbroj afera i laži u koje su upleteni, Đilas i šačica sledbenika su potpuno ogrezli u nasilju i monstruoznim idejama kojima definitivno nanose štetu Srbiji.

Menadžment i novinari RTV Pančevo i Dunav Televizije, osuđuju postupak NIN-a, a sada i lista “Danas” i pozivamo strukovna udruženja da osude ovakvu naslovnu stranu gde je predsedniku bukvalno nacrtana meta na srcu. Krajnje je vreme da se društvo ujedini u osudi zla koje predvode Đilas, Obradović, Jeremić i ostali iz Saveza za propast Srbije.