Jovanov: Đilas i njegove horde hoće krvoprolićem na vlast

121

Nije novost da je bahati tajkun Dragan Đilas opsovao. Jer, psovao je i policajca koji ga je zaustavio zbog saobraćajnog prekršaja i studente koji ga ne podržavaju i odbornike u Skupštini grada Beograda kada su ga pitali kako se troše narodne pare… Bahati primitivac je bahati primitivac i kada napuni džepove sa 619 miliona evra narodnih para.

Novo je nešto drugo. Novo je to da je najavio da će se boriti na ulicama da dođe na vlast.

Dakle, sve ono na šta je davno upozoravala Srpska napredna stranka da je Đilas namerio da uradi, on je danas potvrdio, a građani Srbije treba da znaju da nema dolaska na vlast na ulici, osim građanskim ratom, krvoprolićem i nesrećom.

I sada je jasno zašto se u svim Đilasovim medijima puščana cev danima usmerava ka Aleksandru Vučiću. Zato što je to pucanj koji treba da bude znak za Đilasovu hordu da je vreme da otpočnu sa otimanjem Srbije od naroda, kako bi je opet pljačkali i uništavali.

Odgovor na svoje sulude ideje Đilas će dobiti uskoro od naroda u Srbiji. Od onog tihog, poštenog, čestitog naroda u Srbiji koji je većina i koji se, za razliku od njega, raduje uspesima i razvoju svoje zemlje, koji voli svoju Srbiju, koji od nje nikada ništa nije oteo i koji ćuteći gleda kako se bahati, prebogati tajkuni spremaju da šalju na ulice i u nerede tuđu decu, da bi oni opet došli u priliku da kradu i otimaju.

E, oni će mu odgovoriti. Tiho i pristojno, ali jasno i silovito. Bez psovki. Olovkom. Da mu više nikada ne padne na pamet ni da pomisli da preko glava tuđe dece u svoje džepove nagura još para.