VUČIĆ POVODOM IZGRADNJE MORAVSKOG KORIDORA: Gradimo autoput za bolju budućnost cele Srbije!

89
Danas počinje izgradnja Moravskog koridora. Auto-put Pojate–Preljina povezaće tri okruga: Rasinski, Raški i Moravički sa koridorima 10 i 11. Početku radova prisustvuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministarka građevine, infrastrukture i saobraćaja Zorana Mihajlović

– Službeno sam dolazio u Kraljevo, Trstenik, Kruševac 64 puta više nego svi zvaničnici Srbije od 1945. do ovamo. Ponosan sam na sve što smo uradili ali nisam još zadovoljan. Hvala vam što ste verovali u svoju zemlju. Ovaj divan dan pokazuje da kada radimo zajedno puno možemo da postignemo,menjajući sebe možemo da promenimo našu budućnos – rekao je Vučić.

Kako je kazao u oktobru je Srbija bila sa najvišim privrednim rastom u Evropi.

Voleo bih da budete ponosni na sebe i svoju zemlju, danas počinjemo da gradimo važnu deonicu. Sprečićemo poplave, neće se narod plašiti za svoju budućnost, decu, svoje kuće. Ovim mi donosimo život i vraćamo ljude, hoćemo da vratimo naše ljude i zadržimo mlade u Srbiji. Niko neće da dođe ako nemamo auto-put, u Kraljevo niko nije hteo, a sad imamo dve kompanije jer smo uradili auto-put – rekao je Vučić.