Otvoreno klizalište u Sremskoj Mitrovici

135

Svečanim programom sa animatorima na ledu otvoreno je klizalište na Trgu Ćire Milekića u Sremskoj Mitrovici dok je klizanje za sve prisutne posle otvaranja bilo besplatno. Najmlađi Mitrovčani su pokazali veliko interesovanje za klizalište i ove godine, a mališani su najviše bili oduševljeni novinom u vidu dela staze koja prolazi kroz park.

Mala gradonačelnica Iskra Gligorić, prva je izašla na led i tako svečano otvorila ovogodišnju sezonu klizanja. Nikada do sada lepše dekorisan novogodišnjim ukrasima gradski trg bio je prepun Mitrovčana koji su prisustvovali svečanosti otvaranja.

“Ledena ploča postavljena je na trgu kao i prethodnih godina. Novina je što se sada može klizati i kroz park zahvaljujući postavljenom kraku centralnog klizališta. Zahvaljujući ovoj ideji mitrovačko klizalište podseća na ona koja se mogu videti u svetskim metropolama”, rekla je Svetlana Milovanović, zamenica gradonačelnika Sremske Mitrovice.

U svečanom programu otvaranja učestvovali su animatori na ledu, a cena narednih dana odnosno do sredine februara kada je klizalište i otvoreno, ostaje ista kao i prethodne godine – 150 dinara.