Trener Crvene zvezde Milojević podneo ostavku

118
Foto: Tanjug

Dosadašnji trener Crvene zvezde Vladan Milojević podneo je ostavku na mesto šefa stručnog štaba srpskog šampiona i rekao je da je otišao u decembru da bi olakšao posao nasledniku na klupi tog fudbalskog kluba.

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević potvrdio je da odlazi sa te funkcije. On je na vanrednoj konferenciji za medije na stadionu „Rajko Mitić“ odlučio da se oprosti od kluba u kome je proveo dve i po godine, bez obzira na brojne uspehe sa dve titule prvaka Srbije, isto toliko učešća u Ligi šampiona i jednom u Ligi Evrope.

„Okupili smo se na veliki praznik, Svetog Nikolu, da obrazložim odluku. Neću biti trener Zvezde. Odluka je doneta pre utakmice sa Čukaričkim, u razgovoru sa Terzićem i Mrkelom, koji su me razumeli kao čoveka. Na takvu odluku sam se odlučio da bih ostavio nasledniku nešto što možda ja nisam imao, vreme da se upozna sa ekipom, uz 11 bodova prednosti. Ja kažem već da sam osvojio tri titule u mom mandatu“, rekao je Milojević pred rekordno velikim brojem novinara, klupskih funkcionera, ali i navijača.

Novi trener fudbalskog kluba Crvena zvezda biće Dejan Stanković.