Otvoren hotel „Crni vrh“ na Divčibarama

128

Na Divčibarama, zimskom centru najbližem velikim gradovima u Srbiji – Beogradu i Novom Sadu, otvoren je najmlađi i najveći hotel „Crni vrh“, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra za trgovinu, turizam i telekomunikacije Rasima Ljijaća.

Vučić i Ljajić su, sa vlasnikom, bratom proslavljenog košarkaša Miloša Teodisića, Jovanom Teodisićem, obišli hotel kategorizovan sa četiri zvezdice, koji se prostire na tri nivoa i raspolaže sa 111 opremljenih smeštajnih jedinica – soba i apartmana, različitih tipova i veličina.

Otvaranju hotela, koji je smešten u mirnom okruženju borove šume, a čiji se celokupan kompleks prostire na 2,2 hektara zemljišta, prisustvuje i veliki broj srpskih sportista i sportskih radnika, među kojima su i legendarni košarkaški trener Dušan Duda Ivković, predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predarg Danilović, proslavljeni fudbaler, novi trener FK „Crvena zvezda“ Dejan Stanković i bivši fudbaler tog kluba Marko Pantelić.

Hotel, u kojem je zaposleno 80 radnika, sadrži velneš i spa centar opremljen zatvorenim bazenom, biosaunom, parnim kupatilom, teretanom, đakuzijem, a poseduje restoran, bar i loundž – bar, kao i igraonicu za decu.