Mališani u Sremskoj Mitrovici dočekali Novu godinu

108

SREMSKA MITROVICA –

U Sremskoj Mitrovici održan je doček Nove godine za najmlađe sugrađane na Trgu Ćire Milekića. Mališani koji su došli u pratnji roditelja, baka ili deka mogli su da uživaju u predstavi pod nazivom “Zaleđena bajka” ali i u nastupu animatora i Deda Mraza. Ova dečija Nova godina organizovana je već sedmu godinu za redom budući da se pokazala kao dobar vid zabave za mališane.

I najmlađi Mitrovčani vole Novu godinu, a dokaz je prepun trg Ćire Milekića, gde su u pratnji starijih mališana dočekali svoju dečiju Novu godinu, uz prigodan zabavi program. Deca su uživala u nastupu animatora i predstavi.

Jedan od organizatora ove sada već tradicionalne manifestacije jeste i Kancelarija za mlade čijih 40 volontera je vredno spremalo paketiće i učestvovalo u pripremama za dečiju Novu godinu.

Dobrom praksom pokazala se kroz godine ova manifestacija te će se lokalna samouprava truditi da ovu tradiciju nastavi, a na licima mališana videlo se da uživaju u samo za njih pripremljenom programu što i jeste cilj dečije Nove godine.