Ljubinko Karadžić: Budimo sa našim narodom i kad je dobro i kad je loše

87

Predsednik Privremenog organa Grada Prištine Ljubinko Karadžić, zajedno sa predstavnikom meštana Aleksandrom Kostićem i saradnicima, posetio je danas na Badnji dan osmočlanu porodicu Predraga Trifunovića iz Preoca.

Predrag je otac petoro dece i živi sa suprugom i ocem u rodnom Preocu. Nije napuštao rodno mesto i odlučan je da ostane na svom ognjištu. Trifunovići žive od minimalca u prilično lošim uslovima. Potrebno je adaptirati kuću, zidove i krov, koji je u izuzetno lošem stanju.

“Drago mi je da smo danas na Badnji dan zajedno sa porodicom Trifunović. Ovo je vrlo čestita i vredna porodica. Videli smo u kakim uslovima žive i učinićemo sve što možemo da im se pomogne, da naredni najradosniji praznik Božić dočekaju u adaptiranoj kući. Ovo petoro zlatnih mališana to zaslužuju. Deca su naša budućnost, i zato, moramo učiniti sve, da im olakšamo i detinjstvo učinimo srećnijim. Sa narodom trebamo biti i kad je dobro i kad me loše” rekao je Karadžić.

Presednik Privremenog organa Grada Prištine Ljubinko Karadžić uručio je mališanima božićne paketiće i rekao da će nastaviti sa posetom socijalno ugroženim porodicama.

Izvor: Radio televizija Gračanica