Spartak potpisao perspektivnog Vidovića, Nikolić na pragu povratka u Suboticu

139

Aleksandar Vidović, najbolji iz u redovima omladinskog tima Spartaka, potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor sa subotičkim superligašem. Osamnaestogodišnji igrač koji može da nastupa na dve pozicije obavezao se na vernost od četiri godine.

Spartak Ždrepčeva krv nastavio je po ustaljenom planu da potpisuje profesionalne ugovore sa mladim i perspektivnim igračima. Ovog puta paraf na četvorogodišnji ugovor stavio je omladinac Aleksandar Vidović (2001), koji igra na poziciji centralnog, ali i levog beka, a u Suboticu je stigao iz Bosne i Hercegovine pre dve godine. Prve fudbaske korake Vidović je načinio u FK “Vlasenica”, a minule jeseni za omladinski tim Spartaka odigrao je sedamanest utakmica. Svojim radom i zalaganjem zaslužio je da uskoro zaigra u prvom timu “golubova”.

Mladi univerzalac iz omladinskog pogona nije skrivao ushićenje nakon potpisivanja profesionalnog ugovora

Zahvaljujem se upravi kluba i stručnom štabu što su mi omogućili da potpišem ovaj ugovor. U Spartak sam  stigao pre dve i po godine. Nastupao za kadetsku i omladinsku selekciju, za koju još šest meseci mogu da igram. Ovo je za mene velika stvar i nadam se da ću ispuniti očekivanja kluba. – poručio je mladi Vidović.

Perspektivni “zadnji” potpisao je ugovor na vernost klubu na četiri godine i na njega ozbiljno računaju.