Miloš Vučević: Stranka pred vrlo teškom kampanjom i izborima

83
Foto: RTV
Потпредседник Српске напредне странке и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић изјавио је за „Дневник” да је његова странка спремна за предстојеће изборе, оцењујући је да ће и изборна кампања и избори бити врло врло тешки за СНС.

 

Фото: Потпредседник СНС и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић Фото: В. Фифа

– У праву је председник Вучић када говори да су избори јако тешки за онога ко жели да победи – навео је Вучевић. – Избори су лаки само за оног ко нема одговорност, коме је свеједно како ће проћи. За оног ко хоће да победи, и изборна кампања и избори су врло врло тежак процес.

У изборној кампањи СНС ће представити своје резултате, али пре свега ће говорити  о плановима за будућност. Како је рекао Вучевић, напредњаци ће говорити о плановима које ће реализовати ако добију подршку грађана и још више ће потенцирати да је СНС, као странка, спреман да и даље сноси одговорност према грађанима.

– Желимо да будемо још агилнији у нашем раду, да оне који се нису добро показали променимо и да убацимо нове људе на одређана места, да кандидујемо нове људе и да их грађани упознају. Желимо да покажемо да се и ми мењамо – верујем, набоље – и да покажемо да смо као политичка организација спремни да будемо заиста изнад свега одговорни и свесни обавеза које има странка с највећем подршком код грађана – нагласио је Вучевић.