SNS potvrdio dominaciju, ubedljivo na izborima u Kruščiću

81

Izbore za Savet Mesne zajednice Kruščić koji su se održali danas obeležila je rekordna izlaznost. Svoje biračko pravo iskoristilo je skoro 49 odsto naših sugrađana. Lista „Zato što volimo Kruščić“ koju je podržala Srpska napredne stranka odnela je ubedljivu pobedu i osvojila je svih 9 mandata.

“Građani su prepoznali šta smo uradili u proteklom periodu, od kapitalnih do infrastrukturnih projekata. Ono što je prioritet je da naše selo oživi, da se naši mladi vrate u selo, a uskladu sa tim, da radimo i na ostalim stvarima koji su deo politike Vlade Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, rekao je večeras Damjan Miljanić, ispred OO Srpske napredne stranke Kula.

“Ovo je istorijska izlaznost i zahvaljujem se na poverenju svim građankama i građanima Kruščića, koji prepoznaju kvalitet naših kadrova i veruju u Srpsku naprednu stranku i predsednika Aleksandra Vučića” poručio je Miljanić.

Pravo glasa je imalo 1499 upisanih birača, koji su glasali na dva biračka mesta, a danas je svoje biračko pravo iskoristilo oko 730 glasača, dok će konačne rezultate saopštiti Komisija za sprovođenje izbora za Savet mesnih zajednica.