Zatvaranje sezone u Ledenoj šumi

121

Nakon 45 dana trajanja, manifestacija „Ledena šuma“ će u nedelju, 19. januara obeležiti zatvaranje sezone. Na programu će biti besplatni programski sadržaji namenjeni svim generacijama.

U petak, 17. januara, od 17 časova na programu je predstava za najmlađe „Pingvingvin“ koju će na centralnoj muzičko-secnskoj bini „Ledene šume“ izvesti „Pozorište iz kofera“.

U subotu, 18. januara, od 11 časova domaćini druženja u Ledenoj šumi su „Haos animatori“ a u večernjem terminu, od 18 časova, na centralnoj muzičko-scenskoj bini nastupiće deca iz muzičke škole „Melodies”.

U nedelju, 19. januara od 19 časova najavljen je vatromet kojim će biti obeležen kraj ovogodišnje sezone „Ledene šume“, a nakon toga sledi svirka novosadskog sastava „Milaćopezo“ koji će izvesti latino, funky, soul, disco i jazz hitove.

U saletli Dunavskog parka svakodnevno je do 19. januara aktuelna i izložba fotografija „Život u boji“ čija je autorka novosadska fotografkinja Tijana Henn.

Takođe, i ove nedelje u „Ledenoj šumi“ su u ponudi i besplatne grupne posete dece i đaka koji dolaze u pratnji svojih vaspitača, učitelja ili trenera. Smene klizanja u „Ledenoj šumi“ su na dnevnom nivou raspoređene u sedam termina koji traju po sat i po vremena, a radno vreme klizališta je od 9.00 do 22.30 časova.