Predsednik Vučić: Neću da imam kontrolu nad sudijama i tužiocima

104

Predsednik Vučić, uoči odlaska na Svetski ekonomski forum u Davosu, kratko je za Informer.rs prokomentarisao kritike na njegov račun da želi da ima kontrolu nad sudijama i tužiocima u Srbiji, rekavši da to izmišljaju oni koji ne znaju šta drugo da izmisle.

– Ne zanima me da imam kontrolu nad sudijama i tužiocima! To izmišljaju oni koji ne znaju šta drugo da izmisle. Jedino što mene interesuje je da narko-dileri i ubice konačno završe iza rešetaka – rekao je Vučić za naš portal.

Nakon ubistva dvojice vođa škaljarskog klana sinoć u Atini, Vučić kaže sad se vidi koliko je bilo važno što smo zabranili brojnim licima iz kriminalnog miljea, naročito sa teritorije Crne Gore, da ulaze na teritoriju Republike Srbije.

– Krvavi pir koji se dogodio sinoć u Atini desio bi se u Beogradu da takve mere nismo preduzeli – istakao je Vučić i dodao da želi da poruči braći Grcima i njegovom prijatelju Micotakisu da ovde nije reč o Srbima, već o Crnogorcima koji istovremeno imaju državljanstva više zemalja Evropske unije.

– Borba protiv organizovanog kriminala u Srbiji biće teška, ali će srpska država na kraju svakako pobediti – poručio je Vučić