“Ekonomski program” Dragana Đilasa

90

Milenko Jovanov

potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke

 Očiglednu istinu koju je izrekao Aleksandar Vučić, da Dragan Đilas nema podršku građana i da zato beži od izbora, Đilas je proglasio za laž, dok istovremeno svoje laži želi da predstavi kao istinu.

Đilas bi morao da razume da to što je svoje laži nazvao svojim „ekonomskim programom“, ne znači da su one prestale da budu laži, baš kao ni to što sada sebe pokušava da predstavi kao prepoštenog opozicionara, ne menja činjenicu da je na račune svojih firmi, dok je bio vlast, prebacio 619 miliona evra narodnih para.

Zaista je smešno da on koji huška Boška Obradovića na Dragoljuba Mićunovića, Zorana Lutovca na članove DS, on koji preti policajcu da će dobiti otkaz čim dođe na vlast, dok njegovi satrapi pozivaju da se kamionom policija gazi, a motornim testerama upadaju u RTS – bilo koga na kugli zemaljskoj optužuje za huškanje. Ukoliko te lažne optužbe iznosi da bi tako prikrio sopstveno ponašanje, onda, očigledno, pored toga što je patološki lažov, ima i još neke poremećaje ličnosti.

Građani Srbije odlično znaju ko laže, huška ljude jedne na druge i ko danas u Srbiji priželjkuje nemire ne bi li u haosu i neredima nekako isplivao na površinu, kao što u svakom potresu talog ispliva na vrh. I takve ne podržava. I zna to i Đilas. Zato i ne sme na izbore.

Na kraju krajeva, ukoliko je toliko uveren da Vučićeva rečenica da Đilas nema podršku građana nije tačna, neka izađe na izbore, pod svojim imenom i prezimenom, i dokaže šta je istina, umesto što šalje svoje omladince da, pod tuđim imenom, a u njegovu korist, izađu na izbore.

 Saopštenje za javnost Srpske napredne stranke