Obnovljena rasveta u Apatinskom parku

125
Foto: Radio Dunav

Javno komunalno preduzeće „Naš dom“ izvelo je kompletnu rekonstrukciju rasvete u apatinskom gradskom parku.

Stare živine sijalice zamenjene su natrijumskim. Postavljene su nove kugle, konstrukcija kandelabera je ofarbana, a obnovljena je i dotrajala električna instalacija.

Od ukupno 36 kandelebera, sedam je bilo uništeno do te mere da je sanacija podrazumavala izradu čitave konstrukcije. Urađena je i kompletna sanacija napojnog voda. Centralni park je praznike dočekao u potpuno izmenjenom izdanju, što se vidi na fotografijama koje je objavio apatinski Radio Dunav.

Isto preduzeće bilo je zaduženo za postavljanje praznične ukrasne rasvete u samom Apatinu, te u naseljenim mestima ove opštine. U svakom od sela postavljena je jelka i desetine drugih ukrasa, a posebno je bio ukrašen centar, a Apatinci su mogli da primete niz novina.

Kako je potvrdio direktor JKP „Naš dom” Nebojša Smiljanić, svake godine se popravljaju prošlogodišnji ukrasi i nabavljaju novi, u dogovoru sa opštinskom upravom. Sva rasveta je u LED tehnologiji, pa je pored pored novogodišnje atmosfere postignuta i ušteda u električnoj energiji.

Izvor: Dnevnik.rs