Devet novajlija u redovima FK Vojvodina

259

NOVI SAD:Neposredno pred polazak na pripreme u Tursku, u Vojvodini su predstavljeni igrači pristigli u klub proteklih dana.

Ugovore su potpisali: Miljan Vukadinović (došao iz Napretka), Momčilo Mrkaić (Javor), Lazar Stojsavljević (Njuport, Engleska), Nikola Mirić (povratnik iz Partizana), Nikola Andrić (Mladost, Lučani), Bogdan Mladenović (Žil Vinsente, Portugalija), Stefan Đorđević (Radnički, Niš), Konstantin Nika (Voluntari, Rumunija) i Petar Pavličević (Benfika). Većina od njih otputovala je u Belek, a Nika i Pavličević treniraće u Novom Sadu s kondicionim trenerom Aleksandrom Jankovićem, kako bi na fizičkom planu dostigli ostali deo ekipe.

Na spisku igrača koji će tokom naredne dve sedmice boraviti na obalama Sredozemnog mora nema Nigerijca Vinsenta Ezea. – Postoji mogućnost da on u narednim danima promeni klub i zbog toga se nije našao na spisku putnika – objasnio je trener Nenad Lalatović. Predsednik kluba Vojislav Gajić je ekipi poželeo dobro zdravlje i da se u Turskoj dobro pripremi za prolećne napore. – Sve igrače koje je naš trener želeo uspeli smo da dovedemo. Na proleće su pred nama veliki izazovi, tako mora da bude pošto Vojvodina ima visoko postavljene ciljeve. Verujem da će u drugom delu prvenstva navijači biti zadovoljni izadnjima i rezultatima ekipe – rekao je Gajić. U Turskoj crveno-beli ostaju do 7. februara i odigraće šest kontrolnih utakmica.

Na pripreme u Tursku otputovali su ovi fudbaleri: Emil Rockov, Nikola Simić, Nemanja Toroman, Goran Vukliš (golmani), Ranko Veselinović, Mladen Devetak, Aranđel Stojković, Lazar Stojisavljević, Siniša Saničanin, Đorđe Đzurić, Mrko Bjeković, Nikola Andrić, Nikola Mirić (odbrambeni igrači), Nikola Drinčić, Marko Đurišić, Mirko Topić, Petar Bojić, Dejan Zukić, Miljan Vukadinović, Mihajlo Nešković, Jovan Kokir, Ognjen Đuričin (vezni), Miodrag Gemović, Bogdan Miladinović, Bojan Matić, Nemanja Čović, Momčilo Mrkaić i Stefan Đorđević (napadači