Fudbaleri Vojvodine odradili prve treninge u Beleku

92

Prelep, sunčan i topao dan pozdravio je fudbalere Vojvodine i kao da im je na taj način poželeo dobrodošlicu na zimske pripreme u Beleku.

Crveno-beli su odmah prionuli na posao zbog kojeg su i došli u Tursku i odradili su prve treninge na, kao i svake godine, besprekorno pripremljenim terenima hotela „Susesi“. Članovi stručnog štaba, na čelu sa šefom Nenadom Lalatovićem, spremili su zahtevan plan rada i ne žele da izgube ni minut vremena na putu ka ulasku ekipe u željenu formu. Pred njima je veoma naporno proleće, četiri derbija na početku nastavka Superlige, uz to i jasno definisan plan da se obezbedi mesto u evropskoj konkurenciji, pa naredne dve sedmice valja iskoristiti na optimalni način.

Iznenadni odlazak prvog strelca ekipe Bojana Matića u redove Partizana, sigurno je poremetio inače odličnu atmosferu, jer je do njega došlo kada je ekspedicija već krenula u Tursku. Na aerodromu u Istanbulu Matiću je javljeno da doputuje u Antaliju, ali da neće s Vošom nastaviti put hotela „Susesi“, već da mu je odredište hotel „Sueno“, gde crno-beli privode završetku prvi deo priprema. Sjajni Novobečejac se pozdravio sa saigračima i ispraćen je spontanim aplauzom ostalih momaka i od juče on je vođa navale beogradskog tima.