Održan Svetosavski turnir u Bačkom Dobrom Polju

98
Foto: Dnevnik.rs

U sportskoj sali OŠ “Vuk Stefanović Karadžić”, u Bačkom Dobrom Polju, prvi put organizovan Svetosavski turnir u malom fudbalu, za mlađe uzrasne kategorije.

U stvari, u tri dana održana su tri turnira, na kojima je učestvovalo 28 ekipa. Svaka od utakmica trajala je po dvadeset minuta, bez poluvremena. U toku prvog dana, takmičile su se devet ekipa, koje bile sastavljene su od dečaka rođenih 2011. godine. Prvo mesto osvojila je Sutjeska iz Bačkog Dobrog Polja. Drugu poziciju zauzela je Budućnost iz Savinog Sela, a trećeplasirani je bio Radnički 1912 iz Sombora. Za najboljeg igrača turnirskih nadmetanja proglašen je Aleksa Obradović iz savinoselske Budućnosti.

Drugi dan doneo je nadmetanja 10 timova , rođenjnih 2005. godine. Pobednički pehar osvojio je Frontlajner iz Vrbasa, drugoplasirana je bila ekipa Bečeja, a Van tim iz Temerina zaposeo je treći stepenik. Za najboljeg igrača proglašen je Mitar Mićunović (Frontlajner, Vrbas).

Treći dan obeležili su petlići rođeni 2010. godine, a nadmetali su se devet sastava. Prvo mesto osvojio je Van tim, drugo mesto pripalo je Bolesnikovu iz Novog Sada, a treće mesto Dunavu iz Bačke Palanke. Za najboljeg igrača proglašen je Stefan Niković (Bolesnikov, Novi Sad).

Izvor: Dnevnik.rs