TSC niže pobede u Antaliji

81
Foto: Dnevnik.rs

Posle popbede nad Dnjeprom (1:0) Topolčani su posle sjajne igre savladali vodeći tim makedonskog šampionata, ekipu Vardara iz Skoplja sa 2:1 (1:0). Sve vreme susreta TSC je bio bolji, vodeći pogodak postigao je novajlija u redovima “plavo – belih “ Zec, a u nastavku meča i Arsenkijević je bio precizan.

Makedonci su smanjili tek u finišu susreta. TSC je protiv Vardara počeo u sledećem sastavu: Jorgić, Varga, Ponjević, Antonić, Skopljak, Milićević, Tomanović , Tumbasević, Zec, Galić, Silađi, a u nastavku su šansu dobili i ostali igrači.

Naravno posle utakmice trener Zoltan Sabo je bio zadovoljan rezultatom, ali i igrom.

Iako rezultat nije bio u prvom planu, lepo je što smo pobedili – kaže Zoltan Sabo.

– Za sada sve ide prema planu, imamo odlične uslove, igramo na dobrim terenima, a i protivnici su kvalitetni. Uveren sam da ćemo spremno dočekati start prvenstva. Ne krijemo naša želja je da izborimo plasman koji vodi u Evropu. Imamo težak žreb, već u prvom prolećnom kolu gostujemo Inđiji, ali ne plašimo se imamo kvaliet, a vidi se da je i samopouzdanje igrača veliko.

Topolčani će na pripremama odigrati najmanje još dve utakmice. Prva je planirana za četvrtak protiv Sloge iz Siminog Hana (BiH).

Izvor: dNEVNIK.RS