Nedeljni doručak solidarnosti

94

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=daVz5Yh8dBw[/embedyt]Gradski štab za vanredne situacije grada Pančeva nastavlja da sprovodi niz akcija u cilju pomoci najugroženijih stanovnicima. Pokrenuta je nova akcija „Nedeljni doručak solidarnosti“.

Posle burekomata koji je postao izuzetno poznat u Srbiji, vlasnici pekare „Stankoski“, u saradnji sa Štabom za vanredne situacije Grada Pančeva, postali su deo nove akcije u kojoj se nedeljom deli besplatan doručak najugoženijim stanovnicima.

Nakon obroka solidarnosti koji se svaki dan distribuiraju na teritoriji grada Pančeva danas je počela nova akcija “ Nedeljni doručak solidarnosti“ koja će trajati tokom vanrednog stanja.

Doručak su delili volonteri i predstavnici Gradskog štaba za vanredne situacije u nedelju pre podne. Besplatni nedeljni doručak stigao je na adresu petočlane porodice Hofman. U tom domaćinstvu ima i troje dece .

Porodica Milovanov iz Gornjeg grada koja broji 13 članova domaćinstva, sa čak 11 dece prijatno je bila iznenađena nedeljnim doručkom solidarnosti .

Pored redovnih akcija Štaba za vanredne situacije i volonterske mreže, u narednom periodu biće nastavljena i ova akcija – „Nedeljni doručak solidarnosti“.[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=w7xQt_MOdRA[/embedyt]