Nik Vujičić, Moby i Carl Cox za Egzitov rođendanski vikend

52

Foto: Pixabay

Proslava dvadesetog rođendana Egzita biće održana od 13. do 16. avgusta na Petrovaradinskoj tvrđavi, ali već za vikend 29. juna, Egzit tim pripremio je internacionalni panel s jednim od najpoznatijih svetskih motivacionih govornika, humanitarnog radnika, autora mnogih globalnih bestselera Nikom Vujičićem.

Panel “Aktivizam – narednih 20 godina” okupiće i osnivača Egzita Dušana Kovačevića, kao i Lindsay Hadley, jednu od najtraženijih svetskih konsultantkinja na polju društvenog aktivizma i suosnivača Global Citizen platforme na čijem humanitarnom festivalu su do sada nastupile brojne zvezde.

Domaćin razgovora koji će doneti novi uvid kako se izboriti za bolji svet u budućnosti biće Henry Ammar, popularni američki motivacioni govornik, dok će ova tribina predstavljati i start platforme “R:evolucija svesti” koju Egzit lansira upravo na svoj dvadeseti rođendan.

Specijalno B-Day izdanje Egzit TV predstaviće od petka 26. do nedelje 28. juna nikad emitovane snimke festivalskih nastupa Carl Coxa, Mobyja i Bena Klocka.

Svi strimovi moći će da se pogledaju na Fejsbuk stranici Egzit festivala i Jutjub kanalu.

Nakon što je prvim u nizu pošumljavanjem pokrenuo Zelenu Revoluciju kojom je borba za zeleniji svet tek počela, Egzit podiže i “R:evoluciju svesti”, novu platformu i globalni pokret.

“Svaka pozitivna promena u društvu nastaje, pre svega, kao posledica individualne evolucije svesti. Platforma “Conscious r:evolution” će okupiti neke do vodećih globalnih govornika, umetnika, naučnika, preduzetnika i aktivista sa ciljem diskusije o mogućim pravcima pojedinačnog i zajedničkog razvoja čovečanstva”, objašnjavaju organizatori.

Panel “Aktivizam – narednih 20 godina” će biti moguće pratiti uživo 29. juna u 20.20 ili na snimku na sajtu i Fejsbuk stranici Egzit festivala.

Proslava dvadesetog rođendana Egzit festivala održaće se na Petrovaradinskoj tvrđavi, a svoje nastupe potvrdili su Robin Schulz, Amelie Lens, Paul Kalkbrenner, Boris Brejcha, Artbat, Nina Kraviz, Tale of Us, Black Coffee, Laibach, Goblini, Buč Kesidi i mnogi drugi, a nova imena očekuju se uskoro.

U prodaju su četvorodnevne ulaznice putem sajta, kao i putem prodajne mreže Gigstix, a nakon restarta prodaje interesovanje je ogromno i trenutno je dostupna svega četvrtina smanjenog kapaciteta ulaznica.