„Elitna prostitutka“ autorke Jasmine Ane u prodaji

385

Foto: Dunav televizija

Intrigantni roman „Elitna prostitutka“ autorke Jasmine Ane, pisan je po istinitom događaju. Priča prati put mlade pevačice koja je nakon životnog kraha potražila lakši put da se vrati među zvezde. Zainteresovani čitaoci će knjigu moći da kupe od 1. jula na  svim bolje snabdevenim kioscima “Moj kiosk”. 

Spisateljica Jasmina Ana do sada je napisala 14 knjiga. Najnoviji, deveti roman „Elitna prostitutka“, koji je objavila izdavačka kuća „Alo media system“, predstavlja istinitu priču života jedne devojke, koja je na autorku romana ostavila jak utisak.

Predgovor za ovaj savremen roman pisao je poznati scenarista, novinar i književnik Vanja Bulić.

Svestranost spisateljice Jasmine Ane istakla je doktorka Nada Macura, koja je priznala da ju je ova tema pomalo iznenadila.

Poznatu voditeljku emisije „DNK“ Nataliju Simović veoma je zainteresovao naslov romana, kao i sama tematika knjige koja govori o tome ko su ljudi koji su u današnje vreme pogrešni uzori mlađim generacijama.

Na  političarku i televizijsku voditeljku Jovanu Jeremić upečatljiv utisak je ostavio naslov ovog intrigantnog romana. Ona smatra da će upravo zbog njega ova priča izazvati veliku znatiželju čitalaca.

Inspiraciju za ovaj roman Jasmina je dobila u Americi, nakon slučajnog susreta sa nekadašnjom pevačicom. Knjiga „Elitna prostitutka“ biće u prodaji od 1. jula na svim bolje snabdevenim kioscima “Moj kiosk”.[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=vbMioVRxPYY[/embedyt]