Vest sa tajkunskog portala da je Vulin boravio u Moskvi je lažna vest !

61

Pokret socijalista poručio je da je vest  objavljena na opskurnom portalu u tajkunskom vlasništvu „Direktno“, koja govori o tome da je Aleksandar Vulin navodno boravio u Moskvi i da nije primljen od strane ruskih zvaničnika zbog korona virusa, potpuno lažna vest.

Vest objavljena na tajkunskom portalu „Direktno.rs“ pod nazivom “ Korona Vulin doživeo fijasko u Moskvi “ je apsolutno lažna vest.

U pitanju je lažna vest, baš kao i ona da je 63. padobranska brigada odbila poslušnost svom vrhovnom komandantu i ministru odbrane.

Za nas iz PS-a nema sumnje da je i ova lažna vest objavljena u okviru specijalnog rata koji se vodi protiv Srbije, u kome inače dominiraju lažne vesti, lažne izjave i lažne informacije.

Cilj lažne vesti poput ove je pokušaj da se uruši integritet predsednika države, ministra odbrane, vojske, policije, a samim tim i Srbije.

Jasno je da je nekima očajnički potrebna slaba i urušena Srbija.

Aleksandar Vulin nije bio u Moskvi posle parade povodom Dana pobede, gde je bio u zvaničnoj poseti kao lični gost ministra odbrane Ruske Federacije Sergeja Šojgua.

Međutim, sa kojim se sve strancima Đilas tajno dogovarao da se prave neredi po Beogradu jeste pitanje koje zahteva odgovor.

Poručujemo uredništvu opskurnog portala u tajkunskom vlasništvu da Aleksandar Vulin nema korona virus, ali da tajkun Dragan Đilas itekako koristi korona virus kako bi izvšio prevrat na ulicama Beograda i osvojio vlast bez izbora.