Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije: Posle sramne odluke Višeg suda, Dragan Đilas postao “nedodirljiv”, potrebna nova reforma

77

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije dugo ukazuje na probleme koje postoje u pravosuđu od čuvene Homenove reforme.

Tada imenovane sudije iz dana u dan donose blago rečeno čudne odluke, među kojima je i ova poslednja Višeg suda u Beogradu gde se Informeru zabranjuje da piše o Draganu Đilasu.

Ovakva odluka suda je blago rečeno skandalozna i podseća na vreme Trećeg rajha kada je Gebelsova propaganda držala dve pod kontrolom kako Firer ni u kom slučaju ne bi bio napadnut.

Dragan Đilas je od danas srpski Firer, političar i samozvani lider propale opozicije o kojem ne sme ni jedna tel da se napiše i potpuno je van pameti zabraniti jednom mediju da se bavi istraživanjem.

Vreme je da država, naravno u skladu sa Ustavom i zakonom, sprovede novu reformu pravosuđa. Zbog prethodne Homenove i DS-ove reforme, mnogi mafijaši, tajkuni, kriminalci i slični šetaju slobodno ulicama uvezanu kroz hobotnicu korupcije u pravosuđu.

O Đilasu ni reč, ali kada se preti predsedniku i njegovoj porodici ne samo da nema zabrane, i presuda, već “žute” sudije iz svojih koruptivnih fotelja sede, navijaju i uživaju.