PS: Svako ko pljune Vučića i Srbiju dobije naslovnu stranu u hrvatskim medijima

55

Ragujući na intervju Dragana Đilasa koji je dao za hrvatski Večernji list, a u kome navodi da je na izborima u Srbiji zabeležena najmanja izlaznost u poslednjih 20 godina, Pokret socijalista odgovara da ni Dragan Đilas, ni Hrvatska ne mogu da oproste Aleksandru Vučiću ogromnu podršku koju je dobio od srpskog naroda, ali ni jačanje i razvoj Srbije.

– Pobeda izborne liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu” na održanim izborima u junu je toliko jaka, ubedljiva i čista da, tu pobedu i snažnu podršku koju je dobio Aleksandar Vučić od svojih građana ne mogu da zasene laži Dragana Đilasa i hrvatskih medija.

Izlaznost u Srbiji bila je veća od 50 posto, za razliku od Hrvatske u kojoj je izlaznost bila jedva 40 posto, što samo jasno ukazuje koliko građani Srbije imaju poverenja u Vučića i koliko građani Hrvatske nemaju poverenja u svoju vladu- kažu u PS-u.

PS navodi da je lista “Za našu decu” dobila više glasova nego sve partije u Hrvatskoj zajedno, ali da svako ko pljune Vučića i Srbiju dobije prostor u hrvatskim medijima iako ne predstavlja nikog.

-Lista okupljena oko Aleksandra Vučića “Za našu decu ” dobila je više glasova nego sve partije u Hrvatskoj zajedno i to je činjenica.

Srbija je još jednom dokazala da je ujedinjena, da čvrsto stoji uz Vučića, da nije podeljeno društvo, ali svako ko pljune Srbiju i Aleksandra Vučića, dobije naslovnu stranu u hrvatskim medijima, pa čak i ako taj neko u Srbiji ne predstsvlja baš ništa i nikog- zaključuju u PS- u.