Deo Ulice braće Ribnikar zatvoren zbog izgradnje vrelovoda

78
Foto: RTV

Zbog izgradnje vrelovoda na raskrnici ulica Braće Ribnikar i Miše Dimitrijevića u Novom Sadu, deo Ulice braće Ribnikar biće zatvoren za saobraćaj do 10. avgusta.

Kako su kazali iz JKP „Novosadska toplana”, u ovoj fazi radova, iz smera Futoške ulice, saobraćanje vozilima nije moguće u Ulici braće Ribnikar od Ulice Doža Đerđa do Danila Kiša, dok je moguće skretanje u Danila Kiša. Iz smera od Gogoljeve ulice, iz Danila Kiša dozvoljeno je skretanje desno u Braće Ribnikar, dok iz smera Bulevara oslobođenja u Ulici braće Ribnikar nije moguće saobraćati od Danila Kiša do Miše Dimitrijevića, a moguće je skrenuti u Danila Kiša iz Braće Ribnikar i izaći na Bulevar oslobođenja.

U Ulici Danila Kiša iz smera Bulevara oslobođenja obavezno je skretanje desno u Školsku ulicu, dok je iz Školske obavezno skretanje levo u Danila Kiša prema Bulevaru oslobođenja.

Danas ekipe „Toplane” počinju obnovu vrelovoda u delu Ulice Koče Kolarova. Zbog tih radova, po rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova do 1. septembra. U toku radova zabranjen je saobraćaj u delu Ulice Koče Kolarova, od Almaške ulice do Gundulićeve ulice.

Iz „Novosadske toplane” apeluju na građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.