Izmena trase linija broj 1, 5, 8, 11b i 17 u Novom Sadu

67
Foto: RTV

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve određuje se privremena izmena trase autobuskih linija broj 1, 5, 8, 11b i 17 zbog sanacije havarije na vrelovodu ispred objekta u Ulici Jovana Subotića br. 21 u Novom Sadu. Izmenjen režim saobraćajnih linija važi od 13. do 16. avgusta 2020.godine.

Autobusi na linija broj 1, 5, 8, 11b i 17 menjaju trasu kretanja:

LINIJE BROJ 5 i 11b (smer ka Centru)

Od raskrsnice Ulica Temerinske i Kisačke autobusi saobraćaju desno u Kisačku ulicu, levo na Bulevar Kralja Petra I, levo u Ulicu Braće Jovandić, dalje ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje autobusi na liniji broj 5 nastavljaju redovnom trasom kretanja, a autobusi na liniji 11b nastavljaju važećom izmenjenom trasom.

U smeru od Centra autobusi na liniji broj 5 saobraćaju redovnom trasom, a autobusi na liniji 11a saobraćaju važećom izmenjenom trasom.

LINIJE BROJ 1 i 17 (smer ka Centru)

Od raskrsnice Ulica Kisačke i Bulevara Kralja Petra I autobusi saobraćaju desno na Bulevar Kralja Petra I, levo u Ulicu Braće Jovandić, dalje ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

U smeru od Centra autobusi na liniji broj 1 saobraćaju redovnom trasom.

LINIJA BROJ 8 (smer sa Novog Naselja)

Od raskrsnice Bulevara Kralja Petra I Ulice Braće Jovandić autobusi saobraćaju desno u Ulicu Braće Jovandić, dalje saobraćaju ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

U smeru sa Štranda autobusi saobraćaju redovnom trasom.

Izvor: RTV,foto:RTV