Ni korona nije uspela da “zaustavi” Muzički kamp u Bečeju

55

U četvrtak u Bečaju poinje muzički kamp, manifestacija namenjena deci uzrasta od 7 do 15 godina. U okviru kampa deca će, uz pomoć profesionalnih muzičara, uičti osnove pop i rok muzike. Instrumenti koje će školarci proučavati ove godine su gitara, bas gitara, bubnjevi, klavijature, violina i cimbalo.

Mizčki kamp ove godine održaće se u izmenjenim okolnostima. Narodna biblioteka Bečaj treću godinu za redom okupiće talentovanu decu iz ovog grada i pružiti im mogućnost da nauče osnove muzike, ali i da svoje dosadašnje znanje usavrše.

To što će se časovi održavati individualno nikako ne umanjuje značaj i kvalitet same manifestacije.  I ove godine će sa decom raditi profesionalni muziiari, koji iza sebe imaju višegodiljnje iskustvo i karijere u ovoj oblasti umetnosti.

Tadicionalnog koncerta na kraju manifestacije , zbog trenutne epidemiololjke situacije neće biti. Treći muzički kamp u Bečaju trajaće do 30 avgusta, a u tom periodu biće organizovane i radionice za decu od 3 do 7 gpodina. Za Dunav TV reporter Nikola Bulatović i snimatelj Milan Marković.