Novi predsednik temerinske opštine obišao radove u glavnoj ulici

59
Foto: Opština Temerin

Lokalni izbori i promene u opštinskoj vlasti u Temereinu nisu poremetili planirane radove.

U toku je popravka pešačkih staza i trotoara u temerinskoj opštini, a novoizabrani predsednik opštine Mladen Zec sa saradnicima je obišao radove u glavnoj, Novosadskoj ulici u Mesnoj zajednici Staro Đurđevo. Sredstva za ove radove izdvojena su iz buyeta lokalne samouprave.

Zec je nakon sednice prošlog petka kada je imenovanovan za predsednika opštine istakao da mu je velika čast što je funkcija pripala njemu, kao najmpađem predsedniku opštine u istoriji ovog mesta.

– Imam 32 godine, živim sa porodicom i radim u Temerinu. Imam cilj i motiv da i moja deca ostanu ovde, da Temerin napreduje i da se razvija i svakako ću raditi na tome, zajedno sa mojim kolegama – istakao je Mladen Zec. – Ono što smo započeli u prethodnom mandatu, trudićemo se da nastavimo. Renoviranje vodovodne mreže, rekonstrukciju postojećih objekata, puno je uloženo u prosvetu i u tom pravcu ćemo i nastaviti. Renoviramo objekte kojima je to neophodno, a verujem da ćemo završiti i projekat prečistača otpadnih voda, za koji smo dobili sredstva.

On je dodao da će se truditi da poboljšaju sve stvari koje utiču na kvalitet života u naseljima temerinske opštine, kako bi svi stanovnici i njihova deca, ostali tu da žive.

Izvor: Dnevnik.rs