Mirović u Ledincima, pomoć Fonda za izbegla, prognana i raseljena lica

90

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović posetio je danas Ledince, gde je prisustvovao isporuci graрevinskog materijala za poboljšanje uslova stanovanja porodici Reljić, koja je sredstva za ovu namenu dobila u junu ove godine, putem javnog konkursa Fonda za pružanje pomoći izbeglim, raseljenim i prognanim licima.

Posle 25 godina podstanarskog života, porodica Reljić iz Novog Sada konačno će dobiti svoj krov nad glavom. Na temeljima nove kuće ove četvoročlane porodice medijima se obratio i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

Porodica Reljić će, po osnovu javnog konkursa Fonda za pružanje pomoći izbeglim, raseljenim i prognanim licima 400 hiljada dinara pomoći u vidu građevinskog materijala.

U prethodne četiri godine Pokrajinska vlada direktno i indirektno izdvojila je preko 230 miliona dinara pomoći za programe stambenog zbrinjavanja i Mirović je, u tom pogledu, rekao da je posebno zadovoljan saradnjom sa Komesarijatom za izbegla i prognana lica.

Igor Mirović je zahvalio saradnicima na dosadašnjoj saradnji u ovoj, ali i svim  drugim oblastima kada je rad Pokrajinske Vlade u pitanju i izrazio uverenje da će i nova vlada nastaviti istim putem.

Foto: Dunav televizija