Ministarka privrede Anđelka Atanasković u poseti kompaniji „Tehnomarket“

46

Ministarka privrede u Vladi Srbije Anđelka Atanasković i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež posetili su kompaniju „Tehnomarket“ u Pančevu. U društvu direktora Miroljuba Kršanina obišli su jedan od pogona i razgovarali o podršci Ministarstva.

U sklopu predstavljanja programa podrške privrednim društvima ministarka privrede Anđelka Atanasković i Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije posetili su pančevački „Tehnomarket“. Tom prilikom istakli su da je ovo preduzeće jedno od najperspektivnijih, jer posluje uspešno u 40 zemalja sveta.

Kako bi ohrabrili žene i mlade da pokrenu svoj posao Ministarstvo ima novi projekat. Prvi čovek „Tehnomarketa“ istakao je da su razgovori bili otvoreni. Prema rečima Marka Čadeža ovakvi razgovori su važni jer su prilika da se saznaju realne potrebe privrednika.

Kako je najavila ministarka Atanasković ova poseta je početak onoga što sledi. Plan je da se do kraja godine poseti što više privrednika kako bi kroz razgovore saznali njihove realne potrebe, ali i probleme sa kojima se susreću u poslovanju.