Duel OFK Žarkovo – Železničar igra se u petak

42

Fudbaleri “Železničara” u 19. kolu Prve lige Srbije gostuju u Beogradu ekipi OFK Žarkovo. Meč se igra u petak od 13 sati, a Dragan Aničić, strateg “Dizelke” sa optimizmom gleda na sutrašnju utakmicu.

Duel OFK Žarkovo – Železničar “otvara” 19. kolo Prve lige Srbije u fudbalu. Prilika je to za izabranike trenera Dragana Aničića da upišu prve bodove u prolećnom delu sezone.

Meč protiv Radničkog, odigran prošle subote, je analiziran, uočene su sve dobre strane, ali i ono što je trebalo popraviti u igri.

Naredni rival je OFK Žarkovo. Aničić ističe da u ovoj Ligi nema preterano velike razlike u kvalitetu među ekipama i da njegov tim očekuje manje-više ista utakmica kao protiv Radničkog.

Strateg “Dizelke” ističe da, iako je bilo malo vremena da se ekipa uigra na pravi način, stvari lagano dolaze na svoje mesto. U duelu sa beogradskim klubom Aničić neće moći da računa na sve igrače.

Duel protiv OFK Žarkovo igra se u petak od 13 sati. Susret odigran u Pančevu, u 2. kolu jesenjeg dela sezone, završen je bez pobednika 2:2.